Zdrave, slastne in mehke palačinke

Palacinke.jpg

Odlična ideja za pripravo palačink, če nimate veliko časa, bi pa radi naredili kakšno poslastico, ki preizkušeno nima velikega vpliva na dvig krvnega sladkorja, oz. je ta zelo majhen in počasen. Vsebujejo veliko vlaknin in zdravih maščob, tako, da uživajte v njih…

Sestavine:

  • 150g brezglutenske moke narejene na bazi krompirja
  • 50g kokosove moke (fino mlete)
  • 550g polnomastnega mleka
  • 3 jajca
  • 30g olja makadamije ali masla

ČE ŽELITE PALAČINKE ŠE DODATNO OBOGATITI Z BELJAKOVINAMI, DODAJTE:

  • 50g Instant Whey PRO vanilija

Priprava:

  • 10 minut

Postopek priprave:

Vse naštete sestavine z mešalnikom dobro premešajte. Ponev segrejte na zmerno visoko temperaturo z namenom, da ne poškodujete struktutre dobrih maščob. Po želji lahko v maso primešate še Instant Whey PRO vanilija in dodatno obogatite palačinke z beljakovinami in okusom. Namaz po želji. Sam navadno uporabljam nekaj dobre domače marmelade in skuto s cimetom, ali pa namaz iz temne čokolade.

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Če želiš prejeti svojo BREZPLAČNO KNJIGO RECEPTOV v vrednosti 14,9€ + unikatno kodo za 20% POPUST NA CELOTEN NAKUP v naši trgovini, nam preko spodnjega obrazca posreduj svoje podatke.

Morda te zanima tudi