Zdrave, slastne in mehke palačinke

Palacinke.jpg

Odlična ideja za pripravo palačink, če nimate veliko časa, bi pa radi naredili kakšno poslastico, ki preizkušeno nima velikega vpliva na dvig krvnega sladkorja, oz. je ta zelo majhen in počasen. Vsebujejo veliko vlaknin in zdravih maščob, tako, da uživajte v njih…

Sestavine:

  • 150g brezglutenske moke narejene na bazi krompirja
  • 50g kokosove moke (fino mlete)
  • 550g polnomastnega mleka
  • 3 jajca
  • 30g olja makadamije ali masla

ČE ŽELITE PALAČINKE ŠE DODATNO OBOGATITI Z BELJAKOVINAMI, DODAJTE:

  • 50g Instant Whey PRO vanilija

 

Priprava:

  • 10 minut

Postopek priprave:

Vse naštete sestavine z mešalnikom dobro premešajte. Ponev segrejte na zmerno visoko temperaturo z namenom, da ne poškodujete struktutre dobrih maščob. Po želji lahko v maso primešate še Instant Whey PRO vanilija in dodatno obogatite palačinke z beljakovinami in okusom. Namaz po želji. Sam navadno uporabljam nekaj dobre domače marmelade in skuto s cimetom, ali pa namaz iz temne čokolade.

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

 

Če želiš prejeti svojo BREZPLAČNO KNJIGO RECEPTOV, nam preko spodnjega obrazca posreduj svoje podatke.

Morda te zanima tudi