Beljakovinski bananin kruh

beljakovinski bananin kruh

Beljakovinski bananin kruh pripraviš v nekaj minutah in uživaš v njem samem ali pa ga obogatiš z dodatki, kot so sadje ali pa kakšen dober doma narejen čoko namaz.

Sestavine:

Postopek:

Banane pretlačimo z vilico. Dodamo jajci, beljakovine, eritritol, kokosovo moko in pecilni prašek. Vse skupaj dobro premešamo, da nastane gladka zmes, ta ne sme biti pregosta niti preredka. Maso vlijemo v pekač, ki smo ga predhodno obložili s peki papirjem. Pečemo približno 30 minut na 180
stopinj celzija.

Dober tek,

Nives

Proteinski cheesecake 2

Recept je pripravila Nives Jakopič, ambasadorka VITJA.SI, inštruktorica fitnesa, prehranska svetovalka in velika oboževalka zdrave prehrane.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Morda te zanima tudi