Vaflji brez glutena in laktoze. Hitri, enostavni in slastni.
Sestavine:
- 3 jajca bio pašne reje
- 15g pecilnega praška
- 70g eritritola
- 200 ml mandljevega mlekac ali mleka brez laktoze
- 125g veganskih čokoladnih beljakovin-rastlinski proteini V-pro Applied nutrition ali 100% rastlinski proteini Reflex
- 125g brezglutenske moke
- kokosovo olje
Postopek:
Vse sestavine zmešaj, da dobiš tekočo zmes (kot za palačinke). Morda moraš katero izmed sestavin malce prilagoditi, da dobiš pravo gostoto.
Vključiš in segreješ pekač za vaflje.
Na pekač raztopiš nekaj kokosovega olja, da se zmes ne prime nanj.
Pričneš s peko vafljev.
Ko so vaflji gotovi, jih okrasiš po svojem okusu.
Dober tek,
Ema
Ema se rada ukvarja z raznimi športi ter preživlja čas v naravi.Predvsem pa jo navdušuje poznavanje prehrane in svetovanje glede nje, ter iskanje alternativnih receptov za ljudi z določenimi prehranskimi omejitvami.
Če želiš prejeti svojo BREZPLAČNO KNJIGO RECEPTOV, nam preko spodnjega obrazca posreduj svoje podatke.