Fit drink

Fit drink je napitek, ki ga v sklopu “kuharske oddaje” POSNAMI IN PREDSTAVI SVOJ RECEPT, pokaže mlad gospod Simon Gliha. S tem je še pozval ostale, naj se javijo in posnamejo svoje dobrote…novih, zanimivih in zdravih obrokov bomo vsi veseli!!!

Sestavine:

1 banana (čim bolj zelena)
40g mandljevega namaza
250g puste skute
cca. 2dcl mleka
2 merici Instant whey beljakovinskega napitka

Čas priprave: 3 minute

Postopek priprave:

Prvo posebej zmeljemo mandlje in beljakovinski prašek, da se med sabo dobro premešata. Kasneje dodamo skuto, banano in mleko. Jed je pripravljena hitro in ni težko za pripravit. Bolj kot je banana zelena manj ima sladkorja. Kdor pazi, da zaužije čim manj enostavnih sladkorjev, naj bo na to pozoren..S tem obrokom, si bomo zagotovili kvalitetna hranila, ki nam bodo dovajala konstanten nivo energije zaradi zdravih maščob in ogljikovih hidratov, ter za rast in regeneracijo mišic, kvaliteten vir beljakovin.

Priporočam vam res najbolj kvalitetne sestavine…sam izberem:

BIO – mandlje. Mleko po želji, sam izberem tisto z 0,1% maščobe in zelo kakovostne beljakovine kakor so npr. INSTANT WHEY od proizvajalca REFLEX.

Ljudje, ki so se zanimali za recept Fit drink, so prebrali tudi recept za jed: Energetska bomba

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

 

Če želiš prejeti svojo BREZPLAČNO KNJIGO RECEPTOV, nam preko spodnjega obrazca posreduj svoje podatke.

Morda te zanima tudi