Fit drink

Fit drink.jpg

Fit drink je napitek, ki ga v sklopu “kuharske oddaje” POSNAMI IN PREDSTAVI SVOJ RECEPT, pokaže mlad gospod Simon Gliha. S tem je še pozval ostale, naj se javijo in posnamejo svoje dobrote…novih, zanimivih in zdravih obrokov bomo vsi veseli!!!

Sestavine:

1 banana (čim bolj zelena)
40g mandljevega namaza
250g puste skute
cca. 2dcl mleka
2 merici Instant whey beljakovinskega napitka

Čas priprave: 3 minute

Postopek priprave:

Prvo posebej zmeljemo mandlje in beljakovinski prašek, da se med sabo dobro premešata. Kasneje dodamo skuto, banano in mleko. Jed je pripravljena hitro in ni težko za pripravit. Bolj kot je banana zelena manj ima sladkorja. Kdor pazi, da zaužije čim manj enostavnih sladkorjev, naj bo na to pozoren..S tem obrokom, si bomo zagotovili kvalitetna hranila, ki nam bodo dovajala konstanten nivo energije zaradi zdravih maščob in ogljikovih hidratov, ter za rast in regeneracijo mišic, kvaliteten vir beljakovin.

Priporočam vam res najbolj kvalitetne sestavine…sam izberem:

BIO – mandlje. Mleko po želji, sam izberem tisto z 0,1% maščobe in zelo kakovostne beljakovine kakor so npr. INSTANT WHEY od proizvajalca REFLEX.

Ljudje, ki so se zanimali za recept Fit drink, so prebrali tudi recept za jed: Energetska bomba

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Če želiš prejeti svojo BREZPLAČNO KNJIGO RECEPTOV v vrednosti 14,9€ + unikatno kodo za 20% POPUST NA CELOTEN NAKUP v naši trgovini, nam preko spodnjega obrazca posreduj svoje podatke.

 

Morda te zanima tudi