Oreo torta s kosmiči brez pečenja

Sestavine:

Postopek priprave:

Potrebuješ dve posodi. V prvo posodo daš 200 g kosmičev in v drugo posodo 100g kosmičev. V obe posodi doliješ toliko vode, da so kosmiči prekriti in daš obe posodi približno za 3 minute v mikrovalovno pečico, da se kosmiči napijejo z vodo in ostane gosta enotna zmes.

V posodo v kateri je 200 g kosmičev dodaš 20 g temnega kakava in 40-50kapljic (odvisno kako sladko želiš) Flavo Drops-okus čokolada in dobro premešaš.

V posodo z 100g kosmičev dodaš 20 kapljic Flavo Drops-okus vanilija in dobro premešaš.

Ko sta masi pripravljeni, vzameš ali manjši pekač premera 12cm ali okroglo posodo v katero naneseš najprej polovico temne-čokoladne podlage, nato svetlo podlago ter na koncu še preostanek temne-čokoladne podlage.

Maso pustiš počivati čez noč v hladilniku da se dobro sprime.

Naslednji dan odstraniš iz pekača ali posode, preliješ s čokoladnim prelivom po želji, okrasiš z oreo piškoti in uživaš v odlični tortici.

Tortica je povsem brez sladkorja, preporsta za pripravo in sladica, ki bo zagotovo dobro nasitila 4 čokoholike.

Dober tek,

Luka

Kot otrok sem sanjal o dvigovanju največjih uteži a starši so zame želeli, da bi postal plavalec. Pri 17.sem doživel prometno nesrečo pri kateri sem skoraj ostal brez noge in takrat se mi je svet obrnil na glavo. Veliko stvari mi je bilo takrat onemogočenih a eno stvar sem še vedno lahko naredil. Lahko sem dvigoval uteži in treniral. To je bila moja rešitev in motivacija za naprej. In še danes uživam v dvigovanju uteži.

Če želiš prejeti svojo BREZPLAČNO KNJIGO RECEPTOV, nam preko spodnjega obrazca posreduj svoje podatke.

Morda te zanima tudi