Kako “stopiti” maščobne celice v parku?

hoja

Kako pravilno kombinirati aktivnosti, da čim bolje mobiliziramo naše zaloge in se pretvorimo v “topilnico” maščob?

Vprašanje? In zakaj se maščoba topi takrat, ko se sprehajamo? Zakaj se NE porablja MED intenzivnimi treningi in zakaj zmeraj govorim, da vseeno delajte intenzivne treninge? Zakaj je sploh potrebno trenirati in kakšne vire energije imamo v telesu? Kako pravilno kombinirati aktivnosti, da čim bolje mobiliziramo naše zaloge in se pretvorimo v “topilnico” maščob?
To in še več so vprašanja na katera boste dobili odgovore v priloženem posnetku. Odličen dodatek za pospešeno porabo maščob je Reflex Thermo Fusion.

Dodatne teme na topljenje maščobe:

Primer VISOKO INTENZIVNEGA TRENINGA

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Morda te zanima tudi