VIDEO: Vaja s katero boste izklesali trebušne mišice

trebušne mišice

Odlična vaja, ki jo lahko naredite kjerkoli in kadarkoli.

Namen vaje:

– vaja je namenjena predvsem krepitvi trebušnih mišic, obenem pa boste z njo aktivirali tudi ostale dele telesa. Rame, triceps in noge.

Izvedba:

– Vajo pričnemo z napetimi mišicami celega telesa tako, da stabilno stojimo na vseh štirih na tleh. Naš cilj je, da gremo s kolenom v diagonalni liniji čim bližje proti komolcu na nasprotni strani telesa. Vajo izvajamo počasi in na končni točki, to je ko smo s komolcem pri kolenu, malenkost zadržimo.

Primer vadbe:

-vajo izvajamo 20 sekund, nato naredimo 10 sekund odmora. To ponovimo 8X. Cel cikel torej traja natanko 4 minute.

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

 

Morda te zanima tudi