Proteinske palačinke

proteinske palačinke

Proteinske palačinke so vedno dobra izbira za zdrav posladek, poleg tega da so dobrega okusa, so bogate z vsem nutrienti in hrustljavo slastne…

Sestavine za palačinke:

Postopek priprave:

Ovsene kosmiče prelijemo z toplim mandljevim mlekom in pustimo par minut. Potem v maso dodamo 1 jajce, whey, pol pecilnega praška, ter ščepec soli. Premešamo vse skupaj in pečemo palačinke na kokosovem olju in niski temperaturi (vsaka stran cca 1-2 min). Palačinka je pečena takrat ko se začnejo delat “balončki” na površini, jo obrnemo še na drugo stran in popečemo.

Sestavine za kremo z granolo in indijskimi oreščki :

Postopek priprave:

Pomešamo skupaj vse sestavine in namažemo palačinke.

Za dodatni užitek in hrustljasvost, polačinke pospemo z granolo s koščki bele čokolade in liofliziranih jagod.

Odličen recept za hitre, zdrave in nutritivno bogate proteinske palačinke. Visoka vsebnost beljakovin, zdravih maščob in kompleksnih ogljikovih-hidratov. Lahko jih spečemo za zajtrk in poskrbimo za visoko raven energije čez dan ali pa se razvajamo in se posladkamo po telovadbi.

Če želiš prejeti svojo BREZPLAČNO KNJIGO RECEPTOV v vrednosti 14,9€ + unikatno kodo za 20% POPUST NA CELOTEN NAKUP v naši trgovini, nam preko spodnjega obrazca posreduj svoje podatke.

Dober tek ,

Dražena

Dražena Kranjc – IFBB – Bikini fitnes tekmovalka, AFP- osebna trenerka ter prehranska svetovalka.

Za kakovostno življenje je ključnega pomena kaj vnašamo v naše telo. Na nas je vsakodnevna izbira, ali bomo poskrbeli da s hrano damo svojemu telesu energijo za vitalno življenje ali pa ga bomo obremenjevali ter zastrupljali, kar se bo odražalo na našem počutju ter izgledu.

Moja izbira je vedno – zdrav življenjski slog ter kvalitetna in nutritivno bogata prehrana. Zato bom s teboj delila super zdrave in super slastne recepte s katerimi bomo skupaj poskrbeli za odlično počutje in fit izgled.

Morda te zanima tudi