Skyr cheesecake

skyr cheesecake

Skyr cheesecake na žlico je odlična ideja za hiter in hranljiv obrok poln okusa in beljakovin.

Sestavine:

Čas priprave: 2 minuti

Postopek priprave:

V posodico damo 200 g skyra, kateremu dodamo 30 g beljakovin rastlinskega izvora z okusom vanilije. Jaz sem tokrat uporabila Reflex Plant Based beljakovine iz rjavega riža, graha in buče. Dobro premešamo in dodamo 3-4 Flavo drops kapljice z okusom Bela čokolada. Flavo drops kapljice dodajo tisti odličen okus po čokoladi a ne vsebujejo sladkorja in so povsem brez kalorij, zato so odlična izbira v kolikor se izogibaš belemu sladkorju in paziš na svoj kalorični vnos.

Dodaš 50 g kremnega arašidovega namaza in po želji okrasiš s sadjem.

V manj kot dveh minutah imaš tako pripravljen obrok, ki vsebuje veliko beljakovin in zdravih maščob. Kombinacija teh namreč zagotovi občutek sitosti dalj časa, hkrati pa se posladkaš brez slabe vesti.

Če želiš prejeti svojo BREZPLAČNO KNJIGO RECEPTOV, nam preko spodnjega obrazca posreduj svoje podatke.

Dober tek,

Dražena

Proteinske palačinke 2

Dražena Kranjc – IFBB – Bikini fitnes tekmovalka, AFP- osebna trenerka ter prehranska svetovalka.

Za kakovostno življenje je ključnega pomena kaj vnašamo v naše telo. Na nas je vsakodnevna izbira, ali bomo poskrbeli da s hrano damo svojemu telesu energijo za vitalno življenje ali pa ga bomo obremenjevali ter zastrupljali, kar se bo odražalo na našem počutju ter izgledu.

Moja izbira so vedno – zdrav življenjski slog ter kvalitetna in nutritivno bogata prehrana. Zato bom s teboj delila super zdrave in super slastne recepte s katerimi bomo skupaj poskrbeli za odlično počutje in fit izgled.

Morda te zanima tudi