Oblikujmo trebušne mišice za na plažo

trebušne mišice

Vaje, ki so opisane in prikazane so še ene izmed niza vaj za krepitev trebušnih mišic. Kakor že naslov pove, so namenjene okrepitvi trebušnih mišic, da bodo takšne kot ste si jih zmeraj želeli za na plažo.

Izvedba

Vaja je sestavljena iz dveh zaporednih vaj, tako, da je malenkost bolj naporna in še bolj kakpor ena sama obremeni trebušne mišice. Izvajamo jo tako, da ležimo na ravni podlagi z nogami v navpičnem položaju. Roke so v oporo in položene ob telesu. Glava je privzdignjena. Noge dvigujemo kolikor se le da navpično navzgor in na vrhu za kratek čas zadržimo. Vajo izvajajte čim manj nad glavo, saj je tako bistveno lažje, trebušne mišice pa so manj obremenjene…drugi del pričnemo tako, da imamo noge iztegnjene pod kotom cca. 60 stopinj in jih ves čas držimo v čim bolj mirnem položaju. Roke so pravokotno na tla in glava malenkost privzdignjena. Počasi se pomikamo navzgor in naprej, tako, da v končni poziciji dosežemo položaj, kjer so roke in noge vzporedno. Izdih je pri obeh vajah na vrhu.

Ponovitve

5-10 ponovitev vsake vaje eno za drugo, temu sledi 60 sekundna pavza. Naredimo 5 serij.

Dodatne vaje za krepitev trebušnih mišic

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Morda te zanima tudi