Beljakovinske palačinke iz samo dveh sestavin

beljakovinske palačinke

Sestavine:

Postopek:

Banano olupimo in jo s pomočjo vilice zmečkamo. Dodamo 30 g Critical Whey beljakovin-okus vanilija. V zmes dodamo še dve veliki žlici vode in nato vse skupaj previdno premešamo.

Zmes je pripravljena. Potrebujemo samo še ponev za peko palačink. Iz zmesi ene banane in ene merice beljakovin, dobimo tri manjše palačinke. Ker so palačinke zelo rahle, priporočam, da v ponev dodate žlico kokosovega masla in jih previdno obračate na drugo stran.

*Te palačinke pripravljam tudi svojima predšolskima fantoma, le da njima dodam k eni banani eno merico 30g Reflex Natural Whey Beljakovin, ki ne vsebujejo nobenih sladil in barvil. In fanta pravita, da so te palačinke boljše od tistih klasičnih.

Dober tek,

Marjana Sikošek

Kuhanje je moja strast in način sproščanja. Rada preizkušam nove stvari in recepte, ki jih potem ocenijo moji največji kritiki. Zdrava prehrana je še kako raznolika in okusna, le poigrati se je treba malce. Obenem pa menim, da je prav da se vsake toliko pocrkljamo tudi s tistimi sladkimi pregrehami, ki morda ne sodijo v sam vrh zdrave prehrane.

Če želiš prejeti svojo BREZPLAČNO KNJIGO RECEPTOV, nam preko spodnjega obrazca posreduj svoje podatke.

Morda te zanima tudi