Cmoki s skuto, brez moke

cmoki s skuto

Luka je pripravil odličen recept za cmoke,ki ne vsebujejo moke. In priprava? Otročje lahka, tako da jih lahko naredi res vsak. Okus? Noro dober, moraš poskusiti …

Sestavine:

Priprava:

Vse sestavine zmešamo v večji posodi, da dobimo gosto maso. V maso dodamo Flavo dropse, izberemo tiste, kateri okus nam ustreza, če želimo vanilijeve cmoke dodamo vanilijo, če želimo čokoladne cmoke dodamo čokoladne flavo dropse.

Oblikujemo cmoke (če se masa prijemlje za roke, si jih zmočimo s hladno vodo). Iz mase dobimo približno 7 sredenje velikih cmokov.

Zavremo vodo in dodamo cmoke, ki se kuhajo nekje 3-5 minut. Ko splavajo na površje, so kuhani.

Za preliv priporočam ameriške borovnice, ki jih malce segrejmo toliko, da spustijo tekočino. Po želji dodajte še žlico kokosove moke in tuživajte v slastnih cmokih.

NASVET: Ko oblikuješ cmoke, lahko v sredo cmoka dodaš kos temne čokolade ali proteinske čokolade Applied bar ali Indulgence bar.

Dober tek,

Luka

Oreo torta s kosmiči brez pečenja 1

Kot otrok sem sanjal o dvigovanju največjih uteži a starši so zame želeli, da bi postal plavalec. Pri 17.sem doživel prometno nesrečo pri kateri sem skoraj ostal brez noge in takrat se mi je svet obrnil na glavo. Veliko stvari mi je bilo takrat onemogočenih a eno stvar sem še vedno lahko naredil. Lahko sem dvigoval uteži in treniral. To je bila moja rešitev in motivacija za naprej. In še danes uživam v dvigovanju uteži.

Če želiš prejeti svojo BREZPLAČNO KNJIGO RECEPTOV v vrednosti 14,9€ + unikatno kodo za 20% POPUST NA CELOTEN NAKUP v naši trgovini, nam preko spodnjega obrazca posreduj svoje podatke.

Morda te zanima tudi