Sestavine:
- 85g mletih zamrznjenih jagod
- 55g ovsenih kosmičev
- 3. beljaki
- 1,5 merice Critical Whey beljakovin-čokolada
- 15 kapljic Flavo Drops Čokolada
- 75ml mleka
Postopek priprave:
Ovsene kosmiče zmiksamo, da dobimo ovseno moko. Zmiksamo tudi jagode in jih pustimo stati na sobni temperaturi, da se malo odtalijo. Beljake stepemo v sneg. Ovsene kosmiče, jagode, beljakovine, dropse in mleko zmešamo v enotno zmes, v katero previdno dodamo še beljake in premešamo z lopatko.
Dobljeno maso razdelimo v keramične kozarčke in pečemo na 180 stopinj celzija približno 15 minut.
Za proteinsko bombo presenečenja dodaj v sredo mase pred pečenjem, košček proteinske čokolade Indulgence bar ali Applied bar.
Dober tek,
Lan Moscha
Če želiš prejeti svojo BREZPLAČNO KNJIGO RECEPTOV, nam preko spodnjega obrazca posreduj svoje podatke.