Fit štrudelj v kozarčku

Fit štrudelj v kozarčku 1

Sestavine:

Priprava:

Jabolka olupi in naribaj v posodico nato pokapaj z limoninim sokom ter posuj s cimetom. V drugi posodi dobro zmešaj skuto, grški jogurt in zopet posuj s cimetom ter dodaj kapljice z okusom vanilije (cca 5 kapljic). Za dodaten vnos beljakovin lahko dodaš še merico vanilijevih beljakovin. Nato v steklen kozarec nadevaj prvo plast zmesi skute, nato jabolka in ponovno zmes skute. Na vrhu dodaj lešnike, ki jih predhodno peci v pečici na 180 stopinj Celzija, da postanejo hrustljavi. Jed lahko imaš za sladico ali pa kot fit malico/zajtrk.

Dober tek!

Nives

Proteinski cheesecake 2

Recept je pripravila Nives Jakopič, ambasadorka VITJA.SI, inštruktorica fitnesa, prehranska svetovalka in velika oboževalka zdrave prehrane.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Morda te zanima tudi