Rožičeve palačinke

rožičeve palačinke

Še ena različica palačink iz rožičeve moke a z še manj sestavinami. Rožičeva moka vsebuje veliko vlaknin in po okusu spominja na kakav in karamelo.

Sestavine:

Postopek priprave:

Vse sestavine zmešaj z vilico, dobiš res gosto zmes. S pomočjo žlice jo nanesi na ponev, ki jo predhodno dobro namastiš s kokosovim oljem. Na nizki temperaturi pečeš palačinko pokrito 3 minute na eni, nato pokrito še 2 minuti na drugi strani.

Pečene lahko obložiš s kokosovo kremo(kokosov jogurt), sadjem in zdrobljenimi pistacijami ter namazom po želji.

Dober tek,

Urška Lužar

Puhaste palačinke iz rožičeve moke 1

Urška je učiteljica v osnovni šoli in zelo rada dela z otroki. V prostem času tudi poje in je certificirana make up artistka. Zelo rada pa tudi kuha in preizkuša nove, zdrave recepte. Je tudi zadovoljna uporabnica izdelkov, ki jih najdete v Vitja.si trgovini.

Morda te zanima tudi