Sočni proteinski browniji

Browniji

Sočni, čokoladni, proteinski oz. beljakovinski, veganski, z manj sladkorja, pečeni ali presni samo da so browniji. Lahko jih sicer narediš v kalupe od muffina, okus je enak.

Priljubljenost brownijev pa iz tedna v teden narašča. Hitra in enostavna priprava, ter seveda odličen okus. Dodaj še kakšno sadje in imaš odlično malico, obrok ali sladico, ki bo navdušila še tako zahtevne sladkosnede.

Recept za sočne proteinske čokoladne brownije enostavno moraš poskusiti.

Potrebuješ:

Sestavine:

•100g pirine moke

•50g veganskih Plant based rastlinskih beljakovin -okus po izbiri

•25g grenkega kakava v prahu

•10g olja

•200g navadnega tekočega jogurta

•160g vode

•zamrznjene maline

•čokoladne kapljice

Postopek priprave:

Vse sestavine preprosto zmešamo skupaj in maso naložimo v pekač. Če želiš da bodo browniji debelejši uporabi manjši pekač, v kolikor uporabiš večjega bodo browniji tanjši. Brownije peci na 180 stopinj celzija od 30-60 minut (odvisno od debeline) in preverjaj s pomočjo zobotrebca. Verjamem, da ko poskusiš ta brownie zagotovo podeliš recept še naprej, saj tako odličnih še do danes sama nisem nikoli poskusila.

Ko je skoraj čist, so browniji gotovi. Še eden izmed razlogov, zakaj so mi ti proteinski browniji tako zelo všeč je, da so veganski.

Dober tek,

Dober tek,

Manca

Ne spreglej kategorij z ostalimi koristnimi nasveti in naših objav na socialnih omrežjih:

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Če želiš prejeti svojo BREZPLAČNO KNJIGO RECEPTOV, nam preko spodnjega obrazca posreduj svoje podatke.

Morda te zanima tudi