Sočni proteinski browniji

beljakovinski proteinski browniji

Browniji

Sočni, čokoladni, proteinski oz. beljakovinski, veganski, z manj sladkorja, pečeni ali presni samo da so browniji. Lahko jih sicer narediš v kalupe od muffina, okus je enak.

Priljubljenost brownijev pa iz tedna v teden narašča. Hitra in enostavna priprava, ter seveda odličen okus. Dodaj še kakšno sadje in imaš odlično malico, obrok ali sladico, ki bo navdušila še tako zahtevne sladkosnede.

Recept za sočne proteinske čokoladne brownije enostavno moraš poskusiti.

Potrebuješ:

Sestavine:

•100g pirine moke

•50g veganskih Plant based rastlinskih beljakovin -okus po izbiri

•25g grenkega kakava v prahu

•10g olja

•200g navadnega tekočega jogurta

•160g vode

•zamrznjene maline

•čokoladne kapljice

Postopek priprave:

Vse sestavine preprosto zmešamo skupaj in maso naložimo v pekač. Če želiš da bodo browniji debelejši uporabi manjši pekač, v kolikor uporabiš večjega bodo browniji tanjši. Brownije peci na 180 stopinj celzija od 30-60 minut (odvisno od debeline) in preverjaj s pomočjo zobotrebca. Verjamem, da ko poskusiš ta brownie zagotovo podeliš recept še naprej, saj tako odličnih še do danes sama nisem nikoli poskusila.

Ko je skoraj čist, so browniji gotovi. Še eden izmed razlogov, zakaj so mi ti proteinski browniji tako zelo všeč je, da so veganski.

Dober tek,

Dober tek,

Manca

Ne spreglej kategorij z ostalimi koristnimi nasveti in naših objav na socialnih omrežjih:

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Če želiš prejeti svojo BREZPLAČNO KNJIGO RECEPTOV v vrednosti 14,9€ + unikatno kodo za 20% POPUST NA CELOTEN NAKUP v naši trgovini, nam preko spodnjega obrazca posreduj svoje podatke.

Morda te zanima tudi