Sočni proteinski browniji

sočni proteinski browniji

Sestavine:

•100g pirine moke

•50g veganskih Plant based rastlinskih beljakovin, kakav-karamela

•25g grenkega kakava v prahu

•10g olja

•200g navadnega tekočega jogurta

•160g vode

•zamrznjene maline

•čokoladne kapljice

Postopek priprave:

Vse sestavine preprosto zmešamo skupaj in maso naložimo v pekač. Če želiš da bodo browniji debelejši uporabi manjši pekač, v kolikor uporabiš večjega bodo browniji tanjši. Brownije peci na 180 stopinj celzija od 30-60 minut (odvisno od debeline) in preverjaj s pomočjo zobotrebca. Ko je skorja čist, so browniji gotovi.

Dober tek,

Datlje in mandlje namoči v približno 200ml vrele vode za 20minut. Nato daj vse sestavine v mešalnik in jih dobro zmiksaj. V maso postopoma dodajaj vodo v kateri so bili namočeni datlji in mandlji, da dobiš gostoto iz katere lahko oblikuješ kroglice.

Kroglice lahko namočiš v stopljeno temno čokolado. Za kakšno uro jih postavi v hladilnik, nato so pripravljeni za postrežbo.

Dober tek,

Manca

Ta slika ima prazen alt atribut; ime datoteke je image-903x1024.png

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Morda te zanima tudi