Začetniške vaje za oblikovanje in učvrstitev zadnjice

oblikovanje in učvrstitev zadnjice

 

Ker veliko deklet od mladih do malo starejših zanima kako oblikovati zadnjico, na posnetku kažem vaje s katerimi boste dosegle prav to. Vaje so primerne za popolne začetnice in jih lahko izvajate tudi doma. Prva vaja je nekoliko lažja in moje priporočilo je, da tiste, ki za drugo še niste dovolj utrjene določen čas ostanete samo pri prvi vaji.

Izvedba

Pri obeh vajah ležimo na hrbtu, na ravni in trdi podlagi. Dvigujemo boke. Na vrhu za trenutek zadržimo in stisnemo mišice. Tiste, ki si lahko že privoščite izvedbo obeh, jih delajte v zaporedju kot je prikazano na posnetku. Prvo lažja, nato težja. Za spremembo lahko tudi obratno. Pri drugi, težji vaji, poskusite telo spraviti v vodoraven položaj, da boste imeli telo v obliki mize. S tem boste še dodatno krepili ostale mišice po vsem telesu.

Ponovitve

Naredite 10 ponovitev vsake vaje, prvo in drugo brez presledka, nato sledi 60 sekundni odmor. Vse skupaj ponovite 5X.

Dodatne vaje za krepitev zadnjice:

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Morda te zanima tudi