Beljakovinski bananin kruh

beljakovinski bananin kruh

Sestavine:

Postopek priprave:

Samo zmešaš vse skupaj – jaz sem najprej suhe in potem mokre sestavine, pol banane sem pustila za okras na vrhu. Zmiksaš z mešalnikom in dodaš še orehe ter čokolado po okusu, jaz sem dodala še malo borovnic, pride še bolj sočno! Vliješ v podolgovat pekač v katerega daš prej peki papir in postaviš v ogreto pečico na 190 stopinj za cca 35min. Sem pa ugotovila, da rabi po navadi kar malo več, še posebaj če dodaš notri zmrznjeno sadje – da se ti na vrhu ne zapeče preveč, ga po 30min peke pokrij z aluminjasto folijo in peči naprej. Na koncu lahko z zobotrebcem preveriš, če je že pečeno, ne pričakuj pa, da bo popolnoma suh, kruhek je fajn, da je sočen. In, to je to.

Energijske vrednosti za en kos (1/10):
152 kcal (4g M, 13 B, 16g OH)

dober tek,

Tara

Beljakovinski bananin kruh 1

Recept je pripravila Tara Petra Klinc, ki uživa ob pripravi zdrave in slastne hrane ter dobrih treningih.

Če želiš prejeti svojo BREZPLAČNO KNJIGO RECEPTOV v vrednosti 14,9€ + unikatno kodo za 20% POPUST NA CELOTEN NAKUP v naši trgovini, nam preko spodnjega obrazca posreduj svoje podatke.

Morda te zanima tudi