Čokoladni beljakovinski zajtrk

čokoladni oatmeal

Sestavine:

Dodatki po želji:

Postopek:

  1. V električnem mešalniku zmiksamo beljakovine v prahu, indijski trpotec in vodo/mandljevo mleko. Najprej dodamo samo 1 žlico indijskega trpotca in premešamo. Počakamo pribl. 30s. Če masa še vedno ni dovolj gosta, dodamo manjšo količino indijskega trpotca.
  2. V skodelico predevamo beljakovinsko mešanico in okrasimo z dodatki po želji.

Nasveti:

  • Količino beljakovin v prahu odmerimo glede na potrebe posameznika.
  • Indijski trpotec uporabljamo kot gostilo in ga dodajamo postopoma. Preden dodamo več, počakamo pribl. pol minute ali minuto, da se zgosti.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Morda te zanima tudi