Proteinsko veganska vanilijeva krema

Če nisi vešč-a v kuhanju ali pa ti v današnjem tempu enostavno zmanjka časa, je ta enostaven in neverjetno hiter recept pravi zate.

Gre sicer za proteinsko vegansko kremo, a recept je primeren za vsakogar tudi za tiste, ki niso vegani.

Sestavine:

🍃 V-Pro je odlična mešanica beljakovin, 100% rastlinskega izvora, ki združujejo izolat beljakovin graha, rjavega riža, soje in konoplje. So brez GMO, s čimer zagotavljajo vrhunsko kakovost izdelka. Veganski beljakovinski prašek vsebuje celotno paleto esencialnih aminokislin in več kot 25g beljakovin na odmerek, kar 85% vsebnost beljakovin.

🍃 Najvčeja razlika med ostalimi veganskimi proteini in VEGAN-PRO je v okusu. Tega uporabniki ocenjujejo z oceno 10/10.

Postopek priprave:

Eno merico oz. 30 g V-PRO vanilija zmešaš z 1 dcl tople vode. Pustiš kratek čas, da se zgosti. Po potrebi dodaš še vode, odvisno od tega kako gosto kremo želiš. In že imaš pripravljen obrok, malico ali sladico.

Noro enostavno kajne?

A obstaja trik, ki naredi to kremo res dobro. Namreč dejstvo je, da večina no pravzaprav vse veganske beljakovine, ki smo jih imeli priložnost poskusiti, niso ravno imele dobrega okusa. V-PRO, pa so prve beljakovine, za katere dobivamo res neverjeten odziv. Dejansko gre za prve rastlinske proteine, ki jih uporabniki ocenjujejo kot izjemno okusne. So brez laktoze. Vir beljakovin so: rjavi riž, soja, grah in konoplja. Primerni za vegane in vegetarijance.

 

P.S. Primerna tudi za tiste, ki imajo intoleranco na laktozo.

P.P.S. Uporabiš lahko tudi veganski jogurt ali pa riževo oz mandljevo mleko.

lana

Recept je pripravila Lana Matjašič. Svojo strast do pečenja in kuhanja razkriva pod profilom Diabfit Lana. Diabfit Lana zato, ker je diabetik in kljub temu živi fit življenje. Z sladkorno boleznijo tipa 1 se uspešno spopada že 21 let in ji daje navdih, da bolezen povezuje z zdravim načinom prehranjevanja in gibanja. Obožuje šport, fitnes in gibanje na splošno. Želi živeti kar se da fit “sladkorno” življenje, zato ustvarja sladkorju prijazne recepte, se ukvarja s fitnesom in raziskuje vse o bolezni. Z veseljem deli recepte in nasvete o sladkorni bolezni, za katere upa, da vam bodo v pomoč in veselje.

Če želiš prejeti svojo BREZPLAČNO KNJIGO RECEPTOV, nam preko spodnjega obrazca posreduj svoje podatke.

Morda te zanima tudi